Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پژوهشکده فناوری‌های نو دانشگاه امیرکبیر طرح ملی تولید پوست مصنوعی با تلاش نخبگان داخلی به نتیجه رسیده است؛ این زخم‌پوش در سوختگی‌های بسیار شدید پرکاربرد است و در تولید آن از ترکیب روش چاپ سه‌بعدی و دستگاه الکتروریسی استفاده شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ در پژوهشکده فناوری‌های نو دانشگاه امیرکبیر، طرح ملی تولید پوست مصنوعی با تلاش نخبگان داخلی به نتیجه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زخم‌پوش در سوختگی‌های بسیار شدید پرکاربرد است و در تولید آن از ترکیب روش چاپ سه‌بعدی و دستگاه الکتروریسی استفاده شده است.

در این زخم‌پوش‌ها از سلول‌های بافت خود افراد برای ترمیم پوست آسیب‌دیده استفاده می‌شود؛ طرح تولید پوست مصنوعی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نخبگان شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه امیرکبیر با هدف جلوگیری از ورود نمونه‌ خارجی به نتیجه رسیده است و آماده ورود به مرحله کارآزمایی بالینی است.

"معصومه حق‌بین نظرپاک" استادیار پژوهشکده فناوری‌های نو دانشگاه امیرکبیر گفت: ما سعی کردیم که یک زخم‌پوش هیبریدی که به عنوان جایگزین پوست برای سوختگی‌های تمام ضخامت، می‌توانند استفاده بشوند طراحی کنیم به این صورت که هم از پلیمرهای طبیعی و هم از پلیمرهای سنتزی در آن استفاده کردیم.

"فاطمه فارغدلی" کارشناس این طرح گفت: خواص مکانیکی که ارائه می‌دهند دقیقاً متناسب با خواص مکانیکی پوست است؛ از لحاظ خواص فیزیکی نیز امکان عبور و مرور سلول‌ها، مواد غذایی و ضایعات سلولی را فراهم می‌کنند.

پوست مصنوعی پوستی است که در آزمایشگاه‌ها رشد داده می‌شود و می‌تواند به عنوان پوستی جایگزین برای افراد دچار آسیب‌های پوستی (مانند سوختگی، بیماری‌های پوستی و …) استفاده شود.

موفقیت دانش‌بنیان‌ها در درمان کبد چرب با کاسنی ریشه‌ای7 فناوری کلان برای عملیاتی کردن خانه‌های هوشمند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری معاونت علمی ریاست جمهوری تولید پوست مصنوعی دانشگاه امیرکبیر زخم پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۹۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است

براساس گزارش بیزنس اینسایدر، وارن بافت، سرمایه‌گذار معروف آمریکایی و مدیرعامل شرکت برکشر هاتاوی، زنگ هشدار هوش مصنوعی را به صدا درآورده و گفته است که این فناوری تحول‌آفرین باعث افزایش و پیشرفته‌تر شدن روش‌های کلاهبرداری خواهد شد.

به گزارش زومیت، بافت معتقد است تصاویر و ویدئوهایی که توسط هوش مصنوعی ساخته می‌شوند، به‌حدی قانع‌کننده هستند که دیگر واقعی یا ساختگی بودن آن‌ها را نمی‌توان به‌آسانی تشخیص داد.

بافت اعلام کرد که کلاهبرداران برای دریافت پول نقد از افراد، یک ویدئو با کمک فناوری دیپ‌فیک از او ساخته بودند. او همچنین مانند سال گذشته هوش مصنوعی را به بمب اتم تشبیه کرد.

سرمایه‌گذار معروف آمریکایی از خطرناک‌ بودن هوش مصنوعی صحبت می‌کند و این در حالی است که بافت قبل از انتشار ChatGPT از پتانسیل هوش مصنوعی تعریف می‌کرد.

مدیرعامل سرشناس برکشر هاتاوی پیش‌تر تأکید کرده بود که در زمینه‌ی فناوری هوش مصنوعی متخصص نیست؛ اما اهمیت آن را هم انکار نخواهد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • پوست الکترونیک کشسانی که حس لامسه به روبات‌ها می‌دهد
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • ببینید | تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز