Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رضا رفعتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکاینوز، با اشاره به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این رویداد به همکاری علمی استادان و دانشجویان این دانشگاه کمک شایانی می‌کند.

مخترع محصول IDM  یا همان پوست مصنوعی عنوان کرد: وجه تفاوت این محصول با سیار محصولات دیگر ماده ضد میکروبی یا آنتی میکروبیال (antimicrobial) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر متاسفانه بیسشتر پوست‌های اضافی در عمل‌های جراحی توسط تیم جراحی در اتاق‌های عمل دور ریخته می‌شود یا از سلول‌های بنیادی به صورت مناسب بهره برداری نمی‌شود. من و تیم تحقیقاتی خود از این پوست‌های بدون مصرف، استفاده می‌کنیم و پوستی شبه مصنوعی را تولید کردیم.

رفعتی درباره فواید تولید محصول پوست مصنوعی تصرح کرد: بیماران دیابتی یا پروانه‌ای ((EM یا افرادی که به سوختگی با درجات مختلف مبتلا هستند، به صورت مستمر به پوست تازه نیاز دارند. در گذشته پزشکان برای درمان آنها از پوست پای بیماران گراف می‌کردند که این موضوع باعث ایجاد عفونت و ضعف دستگاه ایمنی در آنها میشد؛ اما با اختراع و تولید پوست مصنوعی نیاز به برداشتن پوست از پای بیماران نیست.

این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی درباره فواید تولید این محصول پزشکی تصریح کرد: پوست مصنوعی برای مصارف پزشکی از خارج کشور وارد میشد که هم ارز را از خارج می‌کرد و هم در اثر تحریم‌ها گاهی بیماران به مشکلات بسیاری مواجه می‌شدند.

کاهش هزینه خرید پوست مصنوعی برای بیماران

وی یاد آور شد: تهیه هر یک سانتیمتر در یک سانتیمتر پوست مصنوعی در حدود ۵۶۰ هزار تومان برای بیماران هزینه داشت که به نسبت مصرف زیاد در فواصل زمانی کوتاه مدت هزینه گزافی بوده و بسیاری از بیماران امکان پرداخت این مبلغ در ندارند.

رفعتی اضافه کرد: در حال حاضر با تلاش محققان و مخترعان داخلی قمیت هر یک سانتیمتر در یک سانتیمتر پوست مصنوعی در حدود ۹۸ هزار تومان شده است.

این پژوهشگر حوزه پزشکی درباره ارز آوری تولید محصول پوست خاطرنشان کرد: بانداژهای نوین یا پوست‌های مصنوعی برای پانسمان بیماران صورتی یا دیابت از خارج کشور وارد میشد؛ اما اکنون با ثبت اختراع این محصول که آنتی میکروبیال بوده و مورد تایید معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری است. در نتیجه می‌توان این محصول را به سایر کشورها به ویژه کشورهای همسایه صادر کرد و از این راه درآمد ارزی مناسبی داشت.

وی ادامه داد: کشورهای حاشیه حوزه خلیج فارس به علت وجود بیماری های خود ایمنی، مصرف این نوع پوست مصنوعی در این کشورها بسیار بالا است. در نتیجه با توجه به اینکه پزشکان این کشورها توانایی تولید این پوست را ندارند، بهترین فرصت برای به دست آوردن بازارها پزشکی آنها است.

تحقیقات آزمایشگاهی گران قیمت در حوزه پزشکی 

رفعتی درباره چالش‌های موجود برای فعالیت های پژوهشی در حوزه پزشکی عنوان کرد: با توجه به هزینه‌های گران قیمت آزمایش‌های پزشکی به روسای دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد می‌کنم در چهل سال دوم بیشتر از در این حوزه سرمایه گذاری کنند و از محققان حمایت کنند.

رفعتی با اشاره به اینکه برای تولید پوست مصنوعی اتاق تمیز نیاز است، اظهار کرد: هزینه اجاره و تهیه این اتاق‌ها بسیار گران است و پیشنهاد می‌کنیم دانشگاه آزاد اسلامی برای تهیه این زیرساخت همکاری لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1139793 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی پوست مصنوعی یک سانتیمتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی، در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی، گفت: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از دارو‌های تولید داخل بهبود یافته است.

وی افزود: بخش عمده داروی آنها از محل تولید داخل تأمین می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه تمامی دارو‌های بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، گفت: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان دارو‌های وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز تأمین دارو نیز انجام شد. امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز داروی این بیماران را تأمین کنیم.

محمدی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، افزود: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبود‌های مقطعی همین محدودیت‌های بین المللی است.

به گفته محمدی، در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری می‌کنیم و تلاش می‌کنیم در حد نیاز عزیزانی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر دارو‌هایی هستند که بعضاً هزینه اثربخشی آنها به اثبات نرسیده و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود.

محمدی افزود: عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبود‌ها بحث تولید داخل و نمونه خارجی باشد که طبیعتاً مکلف هستیم دارو‌هایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی